QUIOSC A TERRASSA

La premsa diària i les revistes setmanals t’estan esperant puntualment al nostre Quiosc a Terrassa

FT-atenea

Premsa internacional

Pokemon-atenea

Cartes Pokemon

Cromos-Atenea

Àlbums de cromos

Gadgets Superthings_Atenea

Gadgets Superthings

El Quiosc de la Llibreria Atenea és dels més antics de Terrassa, amb el pas del temps s’ha anat adaptant als canvis que s’han produit en el sector. El quiosc és un espai on hi conviuen diferents tipus d’articles, Hi ha diaris locals, nacionals i algún estranger com el Finantial Times ,els caps de semana hi ha promocions que donen els diaris que són molt variades, desde paelles, llibres, mocadors fins a tapers per guardar coses. Per nadal ja és un clàssic el CD de la Marató de TV3 que està molt sol·licitat.

En quan a les revistes hi ha de moltes temàtiques diferents, les d’història com la Sapiens, les de ciencia com la Muy interesante en diferents versions, les de viatges com el National Geographic, de cotxes i motociclisme l’oferta és molt amplia, al igual que les de Salut i esport que ara están en auge, com per ex. La de Saber vivir, Integral, Men’s health…. De cuina hi ha molta oferta, una de les més conegudes és “ cuines “, algunes surten mensualment i d’altres trimestralment. Les de la prensa rosa hi ténen un espai fixe i surten semanalment. També hi ha moltes revistes de moda, que regalen de tot, surten mensualment i la gent les compra sobretot per l’obsequi que acostumen a ser productes de cosmética de marques conegudes, bolsos, necessers etc…També hi ha una secció de revistes per cosir,com la “Burda” o “Patrones”, especials d’Alta costura com la que edita la revista Hola. Les revistes d’informàtica i cinema també ténen el seu espai. Una secció molt important en el quiosc és la de passatemps: Sopes de llietres, crucigrames, sudokus etc… i algunes de tot com el Quiz també es venen força.

Pels més petits hi ha un munt de revistes d’entreteniment, algunes de les més solicitades són Pokemon, Playmobil, Peppa Pig, Princesas, Lego, Clan. D’altres més de divulgació com Cucafera, Petit sapiens,…

Els col·leccionables com Pokemon, Adrenalin, i els diferents personatges que están de moda en el moment sempre són demandats.

Actualment es venen molt els sobres sorpresa amb ninotets i petites joguines. Els més venuts són Superzings, Playmobil, cotxets petits etc, etc, etc.

Horari quiosc

De dilluns a divendres: de 7:30 a 15:00 i de 16:30 a 20:30
Dissabtes: de 8:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30
Diumenges i festius: de 8:00 a 14:00