PAPERERIA A TERRASSA

Vine a conèixer la nostra papereria i compra tot el que necessites per anar ben equipat a classe o a l’escola

Material escolar_Atenea_terrassa

Material escolar

Material oficina_Atenea_terrassa

Material d’oficina

Motxilles i accessoris_Atenea_terrassa

Motxilles i accessoris

Manipulat del paper _Atenea_terrassa

Manipulat del paper

Agendes i calendaris_Atenea_terrassa

Agendes i calendaris

Carteres de pell_Atenea_terrassa

Carteres de pell

Postals i felicitacions_Atenea_terrassa

Postals i felicitacions

Albums_Atenea_terrassa

Àlbums de fotos

Regals_Atenea_terrassa

Articles de regal

Escriptura de regal _Atenea_terrassa

Escriptura de regal

Fentpais_Atenea_terrassa

Guies Fent País

Cintes personalitzades_Atenea_terrassa

Cintes personalitzades

Gegants_Atenea_terrassa

Gegants

Comunions_Atenea_terrassa

Comunions

Papers_Atenea_terrassa

Papers

Ampolles tèrmiques_Atenea_terrassa

Ampolles tèrmiques

“El què no trobis a l’Atenea no ho trobaràs enlloc“

Aquesta és alguna de les frases que caracteritza aquest negoci i que diuen molts dels seus clients. I és bastant cert ja que com que és una botiga tant antiga hi ha articles més vells i clàssics  que són difícils de trobar i d’altres més moderns i actuals. Al treballar amb molts proveïdors diferents els permet tenir una oferta molt amplia i si algún article no el trobes en estoc en el moment te’l poden demanar sense cap problema.

Desde el material escolar més bàsic fins al de més qualitat, material d’oficina i despatx, tot tipus d’agenda i calendaris, fins a articles de regal més sofisticats i per totes les edats.

Té una gran oferta en motxilles escolars, portatots, plumiers i diferents accessoris a joc més de regal com ronyoneres, paraigues, bandoleres, bolsets etc… Destaquen marques com Totto, Coolpack, Kipling, Pro-Dg, Tandem, Busquets, Ghoots i moltes d’altres.

La secció de Llibretes  també és molt àmplia, treballant amb diferents marques, les més conegudes com Oxford, Miquelrius, Clairfontaine… i d’altres més selectes com Moleskine, Leuchtrum, Legami, Happy Mots etc…

L’escriptura també té el seu propi espai d’exposició i l’oferta és molt variada, les cases amb les que compta són de gran prestigi com Cross, Parker, Watterman, Lamy, Cerruti, Inoxcrom, Sheaffer…

Hi ha una secció de marroquinería on hi destaca un gran assortit en carteres d’home,  els billeters i moneders de dona també hi són presents, cada temporada són diferents segons les tendències, pot trobar marques com Pepe Jeans, Movom, Gabol, Anneke, Chloe, Kipling,…

La secció de la papereria de regal sempre es va renovant en funció de les tendències del moment, cada temporada de l’any té algún article propi, per exemple durant la primavera hi ha més regals per comunió: albums, llibres recordatori, diaris personals, etc…, per Nadal l’oferta d’obsequis és molt àmplia i per tots els publics, puzles, guardioles, conjunts de boligrafs amb llibretes, ampolles,agendes i calendaris de tot tipus, accessoris diversos com paraigues.Tenim un espai dedicat a les postals de felicitació on hi pots trovar diferents estils, unes més artesanes, d’altres divertides,amb sons, números, amb relleu, i de caire solidari com les de la Fupar.També caixes i sobres per regalar diners. Paral.lelament disposem de diferents papers com de colors, pergamins, diplomes, cartulines, targetes i sobres de colors.

Per la tornada a l’escola, l’oferta de motxilles, portatots, llibretes i material escolar en general ocupa quasi tot l’espai de la botiga. Desde els articles més senzills fins d’altres de més qualitat i sofisticats, hi ha de molts preus i moltes games. Marques conegudes com Staedtler, Faber Castell, Milàn, Pilot etc etc etc… hi són presents.

També fem cintes i etiquetes per identificar roba i altres utensilis.

Recordatoris de comunió, bateig i invitacions de boda, Christmas comercials són serveis que també oferim.

Papereria a Terrassa 937 885 319

Escriptura

Manipulat paper

Material oficina

Motxilles

Agendes

Smart Box

Cintes i etiquetes

Postals

Marroquineria