LLIBRERIA A TERRASSA

A la Llibreria Atenea Terrassa portem tota una vida regalant històries d’amor, passió, aventures, fantasia… Tria la teva i deixa volar la imaginació lluny, molt lluny.

Best seller_Atenea_terrassa

Best seller

Novela_Atenea_terrassa

Novel·la

Infantil juvenil_Atenea_terrassa

Infantil juvenil

Divulgacio_Atenea_terrassa

Divulgació

Cuina_Atenea_terrassa

Cuina

Turisme_Atenea_terrassa

Turisme

A la Llibreria Atenea a Terrassa hi pots trovar diferents seccions, una de les més àmplies és la Infantil, desde contes clàssics fins els més actuals, passant pels jocs, quaderns de pintar i entreteniment, llibres de roba, de textures i amb sòns molt adequats per els més petits. Els llibres didàctics també hi són presents, sobretot de temes com el cos humà i l’espai. En quan a animals, els dinosaures són dels més venuts.

Contes per començar a  llegir amb lletra de pal i lligada i lectures fàcils pels primers lectors.

Per més grans, hi ha els contes il.lustrats i també els còmics on els tipus “manga” està molt de moda.

En quan a la secció juvenil, les col·leccions van canviant segons les modes, actualmente hi ha molta oferta de llibres de youtubers que els nens segueixen en les reds socials. També Gerónimo Stilton, Diari del grec o d’una penjada, Tom Gates, Isadora moon, Futbolissims, Agus i els monstres etc.. són exemples de les més sol·licitades.

En la secció juvenil-adolescent hi ha novela romántica i de fantasia, autores com Monica Kasten, Mercedes Ron, Allice Kellen, Laura Gallego …són els més venuts del momento, també algún títol com Boulevard d’un autor novel, Flor M.Salvador està essent un èxit de vendes.

En quan a llibres per adult, el ventall és molt ampli, el què més tenim a la llibreria és novela i bestsellers, les novetats del moment, tot i que es pota conseguir qualsevol títol per encàrreg.

En llibre de no-ficció, hi ha una gran oferta en temes com l’autoajuda, cuina, política, economía, etc…

Els quadernets de reforç per treballar un mateix tant per petits com per grans també és un dels nostres punts forts, cada vegada la gent viu més anys i la necessitat de treballar la ment per retrasar les demencies i problemas derivats de l’edat és més gran.

Pels petits, el reforç a l’ensenyament escolar és molt útil durant l’any i sobretot a l’estiu quan els periode de vacances és molt llarg, per això tenim una àmplia oferta de llibres de reforç i quadernets que ajuden a aquests propòsits.

Per la gent viatgera que li agrada planificar i tenir en paper información sobre el país que volen visitar la nostra secció de guies turístiques i mapes és prou important, tenim de diferents editorials com DK, Anaya, Lonely planet, i en quan a mapes els Michelin i Alpina per mapes de muntanya.

Com a regal especial d’estades i excurssions tenim les “Guies Fent País”, un regal tipus Smart Box però en l’àmbit de Catalunya.

Com que el món del llibre és tant ampli i el nostre espai físic limitat, treballem bastant per encàrreg, les comandes se solen servir en pocs dies.